Zapaženi rezultati jiu-jitsu kluba Black Dragon Feniks 1972 iz Vitine na turniru u Zadru

U dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku u subotu, 29. srpnja 2023. u organizaciji Checkmat Zadar Jiu-Jitsu kluba održano je međunarodno natjecanje u disciplini jiu-jitsu bez kimona ili no-gi grappling pod nazivom EUROPEAN ADCC OPEN 2023.Organizator je najavio sudjelovanje više od 300 boraca iz 28 zemalja.

Na središnjem borilištu uz izravni prijenos streaming kuće UFC Fight Pass održano je natjecanje u prestižnoj kategoriji najnaprednijih boraca.

Natjecatelji jiu-jitsu kluba Black Dragon Feniks 1972 iz Vitine ostvarili su odlične rezultate, te donijeli dvije medalje.Nastupili su Ante Alilović, David Vranješ, Alen Jurič i Dalibor Škrobo.U kategoriji svoje težinske klase, Ante Alilović ostvario je sjajan uspjeh, zasluženo zauzevši 1. mjesto. David Vranješ također je pokazao iznimne sposobnosti i vještine, osvojivši 2. mjesto u svojoj kategoriji.Osim Ante i Davida, klub su na ovom prestižnom natjecanju predstavljali Alen Jurič i Dalibor Škrobo, koji su također pružili odlične nastupe, no ovaj put ostali bez medalja. Unatoč tome, njihovi borbeni duh i znanje nadahnuli su mnoge te ostavili dubok dojam među protivnicima.

Posebne čestitke treneru kluba, Mariu Pavloviću koji je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima.

“Ovo je veliki trenutak za naš klub i naše borce. Radimo naporno, a ovi rezultati pokazuju da smo na pravom putu. Ponosni smo na svakog borca koji je sudjelovao na ovom natjecanju i veselimo se nastavku njihove sportske karijere.”

Klub Black Dragon Feniks 1972 radi pod mentorstvom Stjepana Grbavca, nositelja majstorskog zvanja u Japanskoj Jiu jitsu, izvornoj vještini koji su koristili samuraji!

Natjecanja poput EUROPEAN ADCC OPEN 2023 pružaju priliku borcima da se usporede s najboljima i pokažu svoj talent i trud.

Klub ima razloga za ponos i radost zbog postignutih uspjeha na ovom međunarodnom natjecanju. Njihovi borci pokazali su da su sposobni konkurirati na najvišoj razini te ostvariti zapažene rezultate.

Sigurni smo da će ovaj uspjeh biti poticaj za daljnji razvoj kluba i da će nastaviti donositi radost ljubiteljima jiu-jitsu-a u svojoj zajednici i izvan nje.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 02 Kolovoz 2023 10:17
 
index Instagram400x230 youtube