Karate klub Ljubuški organizirao polaganje za učenička zvanja

Na kraju školske godine u karate klubu Ljubuški po pravilu se organizira i godišnje polaganje za pojase (učenička zvanja) pa je tako bilo i ove godine. U četvrtak 22.06.2023 dvorani kluba održano je polaganje za učenička zvanja Karate kluba Ljubuški.

Polaganje za pojaseve predstavlja demonstraciju znanja pred licenciranim ispitivačima koji na temelju toga donose svoj sud dali je netko uistinu savladao i usvojio zadani program. Polaganju je  pristupilo 66 kandidata za  žuti, narančasti, crveni, zeleni, ljubičasti i smeđi  pojas. 

Svi kandidati su zadovoljili  znanje i vještine potrebne za viši stupanj učeničkih pojaseva. Kao i svake godine nekoliko kandidata se  osobito istaknulo pa su dobili pohvale  od ispitivačke komisije:

– Paola Rašić

– Ana Rašić

– Mia Bošnjak

– Ante Luburić

– Žarko Keža

– Ana Matijašević

– Marija Radić

– Božana Miličević 

-Anđelo Marić

Ovim polaganjem  zaključena  je još jedna  uspješna  natjecateljska  sezona u kojoj je  Karate klub Ljubuški nastupio na  9 natjecanja na  kojima smo osvojili 108 odličja.

U  trenažnom procesu od 20.08.2022. – 20.06.2023. odrađeno je  s mlađim dobnim skupinama oko 175 sati treninga, dok su natjecatelji odradili 280 sati treninga.

Uprava karate kluba Ljubuški ovim putem još jednom želi zahvaliti  svima koji nesebično pomažu i prate rad karate kluba Ljubuški: 

– roditelji naših članova koji su uvijek na raspolaganju oko svih aktivnosti.

– TABAK Museum & Restaurant

– Gradonačelnik Ljubuškog, 

– Radio Ljubuški, JU LJKŠC, Ljubuški Portal. 

Svim članovima  koji su položili za viša  zvanja  iskrene  čestitke, ponovno okupljanje predviđeno je za 22.08. 2023. godine.

 
index Instagram400x230 youtube