Trener NK Ljubuški Ante Strinić o pripremama kluba, utakmici protiv Sarajeva,...

U utorak, 21. siječnja 2020. godine momčad NK Ljubuški u okviru priprema za nadolazeću sezonu igra prijateljsku utakmicu na Babovcu protiv renomirane momčadi Sarajeva.

Utakmica se igra s početkom u 14:00 sati, a o tijeku priprema kluba razgovarali smo s prvim čovjekom struke, trenerom NK Ljubuški Antom Strinićem.

"Pred nama je još jedna zahtjevna utakmica na početku pripremnog perioda. Igramo protiv dobrog protivnik predvođenog izvrsnim stručnim stožerom predstavlja, a to predstavlja veliki izazov za nas. Želja nam je predstaviti se u što boljem svjetlu i pružiti dobar otpor ekipi Sarajeva", ističe domaći strateg.

"Kako u prvom dijelu pripremnog perioda imamo nekoliko utakmica s ekipama iz višeg ranga natjecanja, veći dio vremena na treningu provodimo radeći na igri u fazi obrane i tranziciji po izgubljenoj lopti. Za drugi dio priprema smo birali protivnike sličnije onima koji nas čekaju u domaćem prvenstvu. Tu će naglasak biti na igri u posjedu i reakciji nakon izgubljene lopte", navodi mladi stručnjak na klupi Ljubuškog.

"NK Ljubuški je s trenerom Damirom Vucičem na čelu imao prepoznatljivu igru u prvom dijelu sezone. Nastavljamo u tom smjeru, te želimo igrati atraktivan nogomet na pogodak više, čime se nadamo privući još veši broj navijača na Babovac", završio je razgovor trener Ante Strinić.

Poslijednja izmjena danaSubota, 18 Siječanj 2020 13:08
 
index Instagram400x230 youtube