Sjajni Karačić predvodio Vardar u visokoj pobjedi protiv Szegeda

Vardar je već nakon prve utakmice četvrtfinala došao nadomak plasmana na Final Four. Fantastičnim drugim poluvremenom razbio je Szeged s 31:23.

U možda i najboljem svom poluvremenu ove sezone Vardar je potpuno razbio Szeged i u Mađarsku nosi ogromnu prednost. Fantastičan nastup i na kraju pobjeda 31:23 koju je malo tko očekivao u takvoj mjeri.

Prvo poluvrijeme donijelo je ravnopravan rukomet, tu je Vardar na odmoru imao samo dva gola prednosti, ali u nastavku je potpuno razbio goste i vrlo visoko slavio.

Szeged je imao rijetke pozitivne trenutke u ovom meču pa je tako uspio u jednom takvom serijom 3:0 smanjiti na 12:11 u završnici prvog dijela.

U drugom poluvremenu još je imao prihvatljiv zaostatak do sredine poluvremena kada je zaostajao samo 21:20, a onda kreće domaći uragan i Vardar serijom 10:3 završava susret.

Mađari su pometeni i bez obzira na bučnu atmosferu na svom parketu, jako teško će ovdje izvući nešto više.

Igor Karačić briljirao je uz Dainisa Krištopansa s po osam golova, a šest je dodao Stas Skube. Kod poraženih Mirko Alilović imao je devet obrana, a pet golova zabio je Bence Banhidi.

 
index Instagram400x230 youtube