Ljubuška ekipa ”Helter skelter” pobjednik 3. Pub kviza u Azzurru

Zanimljiva i zabavna kvizaška večer održana je u nedjelju u Čapljini, točnije u Caffe baru ”Azzurro”.

Pub kviz u Čapljinu stigao je po treći put, a ponovno ga je ugostio Caffe bar ”Azzurro”, u organizaciji Danijela Dragičevića i Dominika Udženije.

Kviz je započeo jednom divnom gestom od strane organizatora. Naime na prvom slajdu, organizatori su ispisali čestitku za Čapljinca Vinka Ćemeraša povodom njegove pobjede u ovogodišnjem natjecateljsko pjevačkom showu “The Voice”. Publika je također pozdravila Vinkov uspjeh te gromoglasno zapljeskala.

Kao i do sada, koncept kviza se sastojao od tri kategorije: vizualna pitanja, ABC pitanja te otvorena pitanja, a maksimalni broj bodova na kvizu je 110.

Između osamnaest ekipa koje su se sinoć natjecale najuspješnija je bila ljubuška ekipa “Helter Skelter” s osvojenih 80 bodova koja je osvojila poklon bon u visini od 100 KM. Drugoplasirana je bila ekipa “Tarmi Rićmi”, a trećeplasirana “Los chicos mejores” koje su osvojile rundu pića.

Inače, treći pub kviz do posljednjeg je mjesta ispunio je Azzurro i pokazao kako među Čapljinkama i Čapljincima vlada veliko zanimanje za ovu vrstu zabave, ali treba dodati kako su na kviz stigle i ekipe iz susjednih gradova – Metkovića, Mostara, Čitluka…

 
index Instagram400x230 youtube