Denisu Buntiću zabranjen prilazak supruzi, mora se javljati policiji svaki dan

Rješenjem Općinskog suda u Ljubuškom Denisu Buntiću je zabranjen prilazak supruzi Klari Buntić na udaljenosti manjoj od 100 metara.

Buntić se također mora javljati u Policijsku upravu Ljubuški svakog dana, doznaje Dnevni avaz.

Podsjećamo, poznati rukometaš i nekadašnji član rukometne reprezentacije Hrvatske, pretukao je svoju suprugu Klaru Buntić.

Zamalo me ubio, tukao me pred našim djetetom od devet mjeseci, rekla je Klara Buntić za Avaz.

Iako je, priznala je, i ranije bio nasilan i fizički je zlostavljao, ipak, u petak je prvi put smogla snage prijaviti ga.

Nasrnuo je na nju u alkoholiziranom stanju, a postoji, rekla je, i audio snimka gdje se sve čuje, od toga kako je udara do toga gdje ga ona moli da je pusti.

U jednom trenutku sam se predala i rekla sam: “Bože, u ruke tvoje, ja ovdje ne mogu ništa”. Zamislite, on ima 160 kilograma, ja 50 i koje, nemoguće se obraniti. Sijevalo mi je u glavi koliko su to jaki udarci bili… Cijela desna strana mi je natečena, udarao me po cijelom tijelu, leđima, kukovima…

Nisu mi konstatirane teške tjelesne ozljede, nemam ništa slomljeno, ali da je nastavio mogao me ubiti. Stalno mi je govorio: “Izlazi”, a pri tome me je držao za glavu. Tek u jednom trenutku se okrenuo i ja sam uspjela otvoriti balkonska vrata i uspjela pobjeći, plačući je ispričala za Avaz.

SNIMKA NASILJA, UPOZORAVAMO DA JE IZRAZITO UZNEMIRUJUĆA

Podsjetimo, Buntić se od rukometne karijere oprostio 2018. godine. U hrvatskom dresu osvojio je dva svjetska srebra, europsko srebro i broncu, kao i olimpijsku broncu 2012. godine. Karijeru je počeo u Izviđaču iz Ljubuškog, otkuda je prešao u Agram Medveščak, a zatim u slovenski Cimos. Igrao je na poziciji desnog vanjskog, a visok je gotovo dva metra.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 25 Rujan 2023 09:00
 
index Instagram400x230 youtube