Ivano Pavlović dobio poziv: “Išao na Olimpijske igre ili ne, bit ću najveći navijač Hrvatske”

Izbornik rukometne reprezentacije Hrvatske Dagur Sigurdsson objavio je popis reprezentativaca za skorašnji turnir u norveškom Oslu koji će mu poslužiti kao odlična priprema za Olimpijske igre u Parizu.

Na popisu hrvatskih reprezentativaca ponovno se našao igrač Izviđača Ivano Pavlović, koji je zbog svojih dobrih igara dobivao pozive i od prethodnog izbornika Gorana Perkovca.

"Drago mi je da sam dobio poziv izbornika i da ću biti na okupljanju reprezentacije, a nadam se da ću biti i jedan od putnika za Oslo. Radi se o jednom jako kvalitetnom turniru na kojem će se naći top reprezentacije i sigurno je to dobra uvertira pred Olimpijadu", kaže Pavlović za Hercegovina.info.

Upravo su Olimpijske igre i njemu san. Hrvatska je dobila tešku skupinu u kojoj će za protivnike imati Španjolsku, Njemačku, Sloveniju, Švedsku i Japan.

"Na Olimpijskim igrama nema lake utakmice, ali mislim da iz ove grupe možemo puno napravit i ići na osvajanje medalje. Bio tu ili ne svakako ću biti veliki navijač Hrvatske", ističe.

Pavlović je bio važan kotačić ove sezone u momčadi Izviđača koji je osvojio svoj deseti naslov prvaka BiH.

"Ove godine smo s Izviđačem osvojili ponovo titulu i pokazali dominaciju u BiH rukometu već godinama. Još su nam četiri kola ostala do kraja i dat ćemo sve od sebe da maksimalnom bodovnom razlikom završimo sezonu", zaključio je Pavlović.

 
 
index Instagram400x230 youtube