"Kava u pet do pet“- susreta sa ženama održan u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom

„Kava u pet do pet“ naziv je susreta sa ženama iz Ljubuškog i okruženja koji je danas, u organizaciji Udruženja poslovnih žena u BiH, održan u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom.

Tijekom ugodnog druženja danas su se mogle čuti priče Ljubušanki koje su pokrenule svoj posao i od njega napravile brend, ali i o poteškoćama s kojima su susreću one koje tek razmišljaju o tome kako pokrenuti vlastiti posao i zakonski ga uokviriti.

Današnje druženje žena u Ljubuškom jedno je u nizu susreta koji se održavaju u gradovima diljem BiH, a cilj ovih aktivnosti je uspostavljanje mreže žena koje aktivno djeluju u oblastima gospodarstva, društva, poljoprivrede i svim ostalim, te promocija žena koje se svojim radom i zalaganjem izdvajaju od prosjeka. 

Danas je prezentirana i nagrada „Snaga izvrsnosti“, koju je Udruženje žena utemeljilo u suradnji s magazinom Gracija. 

„Nagradu smo pokrenuli sa ciljem da društvu, koje je danas preplavljeno u najmanju ruku sivim, a nerijetko i crnim vijestima i primjerima, pokažemo i slavimo heroine našeg doba“, rekla je Ivana Bunoza, predsjednica Upravnog odbora Udruženja poslovnih žena u BiH. 

Kako ističe, nagrada će se podijeliti u sedam oblasti i to: Poduzetništvo, Znanost i obrazovanje, Društveni angažman, Mediji i kultura. Sport, Opstanak i Poljoprivreda. 

Na pijedestal želimo staviti žene koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, koje nailaze na bezbroj prepreka, ali ih svladavaju bez pompe. Uvjerena sam da i u Ljubuškom imamo kandidatkinja za ovu nagradu. Nominirati ih mogu svi građani i građanke BiH, nominiranje se vrši preko web obrasca na našoj stranici, te ja sve ljude pozivam da u svom okruženju pronađu neku inspiraciju i nominiraju je, možete nominirati svoju majku, sestru, prijateljicu…“ poručila je Bunoza.

Ako znate nekoga za koga smatrate da zaslužuje ovu nagradu nominirati možete OVDJE.

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 09 Srpanj 2019 19:19
 
index Instagram400x230 youtube