Fra Marin Karačić nastupio na veličanstvenom koncertu duhovne glazbe [foto&video]

Brojni gosti posjetili su Ploče na koncertu moderne duhovne glazbe koji je ispunio sva njihova očekivanja. Veličanstven koncert započeo je zajedničkom molitvom organizatora i izvođača, a nastavljen je duhovnom glazbom koja je kod gostiju izazvala veliko oduševljenje, emocije i pozitivnu energiju koja je bila prisutna u svakom momentu ovog hvalevrijednog događaja za dolinu Neretve i Grad Ploče.

Organizatori pločanskog VIS – a “Krila ljubavi” u suradnji s Brankom Medakom i Antoniom Tkalecom uz potporu Grada Ploča i Župe Kraljice Neba i Zemlje imali su samo riječi hvale za sve koji su doprinijeli organizaciji koncerta koji je zahtijevao veliko odricanje i trud, onaj trud koji se na kraju po svemu viđenome u potpunosti isplatio. Organizatori su omogućili udruzi Radost iz Ploča da provede svoju prodajnu izložbu na svome štandu koji je bio također ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje.

Nisu ostali dužni spomenuti i zahvaliti se brojnim organizacijama, pojedincima i volonterima koji su dali svoj doprinos u cjelokupnoj realizaciji događaja koji je prvi put viđen u Pločama.

Koncert su svojim nastupima uveličali: Studentski katolički centar Split, Cor Unum, Stijepo Gleđ Markos, Branko Medak, Sestre Ramljak, Antionio Tklalec i fra Marin Karačić. Prateći vokali koncerta bili su: Sara Mustapić, Dea Qivlaku i Mirjana Cokarić. Prateći bend koncerta duhovne glazbe bio je Vertigo bend. Voditelji večeri bili su Branko Medak i sestra Dijana Lončarek.

Kraj koncerta upriličen je malim znakovima pažnje. Organizatori su darovali sve izvođače koji su nastupili i time su im se na jedan način zahvalili što su cijeloj dolini Neretve i Pločama večeras omogućili čarobnu i veličanstvenu večer. Spomenuli su i brojne i drage posjetitelje koji su došli u Ploče i time u potpunosti podržali njihov rad i trud, kao i kulturu modrene duhovne glazbe.

Nadamo se da će u Pločama i dolini Neretve ovakvih koncerata biti još više te da se time stvara jedna lijepa tradicija organizacije koncerata moderne duhovne glazbe u našem kraju!

 

 
index Instagram400x230 youtube