Ovako slavi Hrvatska! Ludnica u busu, 'vrući' Mandić u ledu

'Poljubi zemlju, po kojoj hodaš, ne diraj Sunce, Sunce sa neba' orilo se nakon pobjede protiv Norveške (29-28). Pjesmu koje su 'pod svoje' uzele 'barakude', sad su uzeli i naši rukometaši. Ono što je nekad bila 'Morska vila' Daleke obale, to je danas Mišin hit. Izmoreni, ali sretni, slavili su iz sveg srca, koliko su mogli.

David Mandić (22) nije mogao biti sa suigračima već je iz pokrajnje sobe za opuštanje gdje je bio u kadi s ledom mogao samo uz mahanje rukama i smiješak na licu zapjevati 'ovdje nitko nije normalan'.

Otuširali su se naši rukometaši, pojeli banane ili što je već bilo na repertoaru, izvadili Mandu iz leda i zaputili se u autobus. Umorni, ali u ovim trenutcima vjerojatno najsretniji na svijetu. Sjeli su na svoja mjesta, a onda je krenula ona najslađa, za ljepši san.

Sve je to snimio fizioterapeut Damir Kajba koji nastavlja s tradicijom odličnih videa na Instagramu.

Ta je utakmica gotova, Hrvatska će u finalu Europskog rukometnog prvenstva igrati protiv Španjolske koja je pobijedila Sloveniju 34-32. A bit će to, nadamo se, slatki uzvrat. Dečki mogu odmarati do nedjelje, a onda i onaj zadnji sačuvani atom snage ostaviti na parketu Arene u Stockholmu. A onda ćemo svi skupa zapjevati na dočeku... Ma, zapjevat ćemo svi skupa kako god bilo, jer, zaslužili su ovo dečki. Ali, slađe je sa zlatom oko vrata... Zato - nedjelja, 16.30. Idemo!

 
index Instagram400x230 youtube