NAJAVA: Mjuzikl „Tamo gdje je ljubav“ Ansambla „Kolbe“ bit će izveden na Humcu

Libreto za novi mjuzikl napisali su Marijana Nola i Robert Bošković na temelju dramskog teksta U sjenu tvojih krila autorice Larise Kramer, glazbu potpisuje obitelj Bardun, a koreografiju Rebeka Čuljak.

Mjuzikl Tamo gdje je ljubav stavlja u središte obitelj. Ideja je prikazati kršćansku obitelj koja se suočava s izazovima i problemima današnjega vremena. Nadahnuće smo pronašli u brojnim govorima pape Franje kao i crkvenim dokumentima koji govore o obitelji u suvremenom svijetu. ‚Obitelj je dragocjeno blago‘, piše Papa, ali to blago je često krhko i lako lomljivo te je potrebno puno ljubavi, žrtve, molitve da bi se sačuvalo od raspadanja.

Mjuzikl Tamo gdje je ljubav prikazuje prosječnu obitelj koja se suočava s problemima i izazovima današnjega vremena. Obitelj je to koja nam je bliska u svojoj ranjivosti, nesavršenosti, koju možemo lako prepoznati u svojoj okolini, a možda smo i sami odrasli u jednoj takvoj obitelji. U početku je uvijek sve idealno i idilično, ali dođu tamni oblaci nad naše živote i vrlo brzo se sve promjeni. Vizija ovoga mjuzikla je otvoriti širu perspektivu pogleda na život i stvarnost koja nas okružuje, ali pogleda čvrsto usmjerenoga prema Nebu i Vječnosti. U tom susretu naše vlastite ranjivosti i slabosti s Božjom milošću i savršenošću, događa se otajstvena i čudesna razmjena; stapanje božanskoga s ljudskim. Događa se život vrijedan življenja.

mjuzikl-tamo-gdje-je-ljubav_1.jpeg


 

 

 

 
index Instagram400x230 youtube