Vučić: U Drugoj ligi nemamo razloga nikoga previše respektirati, nego se okrenuti svojoj igri

Poslije jedne sezone u županijskom rangu natjecanja, Ljubuški ponovno ima momčad u Drugoj ligi FBiH Jug, gdje će ove nedjelje (17 sati) imati i prvenstvenu premijeru na svom terenu protiv mostarskog Branitelja.

Nešto ranije su već imali domaću natjecateljsku utakmicu kad su u županijskom Kupu savladali Posušje (3:2).

Ponovno u Ljubuškom imamo pravu natjecateljsku, ligašku utakmicu u jednom sasvim novom ambijentu. Ljubuški nogomet kreće k stabilizaciji i ujedno pozivamo navijače i ljubitelje nogometa u Ljubuškom da dođu na Babovac i daju podršku mladoj momčadi, rekao je trener Ljubuškog Damir Vučić.

Imali smo malo peha u prvom kolu, ali to nimalo ne umanjuje naše ambicije za dobrom igrom u nastavku, dodao je.

Na startu su poraženi od Bjelopoljca u gostima u utakmici s najviše pogodaka (5:4) u uvodnom kolu prvenstva.

Sam rezultat kaže da smo imali dosta slabih momenata u fazi obrane, dok smo napadački bili na višem nivou. Sve je to prilagodba na Drugu ligu jer dosta igrača koji su prošle sezone nastupali u županijskoj ligi sad partipiciraju i u ovoj, tako da će trebati vrijeme prilagodbe. Imali smo pravu premijeru s Posušjem gdje smo pokazali da smo kvalitetniji nego pokazuje rezultat u Bijelom Polju. Očekujemo da pokažemo bolju igru, s puno kombinatorike, kakvoj i težimo, najavio je Vučić.

Branitelj je krenuo pobjedom protiv Rame (4:0), ali to je ekipa koja je prethodnih sezona ipak pripadala donjem dijelu ljestvice.

U Drugoj ligi nemamo razloga nikoga previše respektirati nego se okrenuti svojoj igri. Svaki protivnik će morati biti puno kvalitetniji od nas da bi pobijedio na Babovcu, izjavio je Damir Vučić.

 
index Instagram400x230 youtube