Održan Humanitarni malonogometni turnir '4 kafića' u Ljubuškom

U Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom održan je prvi humanitarni turnir pod nazivom “4 Kafića”.

Ovo sportsko događanje okupilo je četiri ugostiteljska objekta – Amforu, Bel Ami, Hotel Hum i Sirius, s plemenitim ciljem prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe.

Grad Ljubuški s ponosom se istaknuo kao glavni pokrovitelj turnira, uz franjevački samostan i župni ured na Humcu, koji su pružili svoju punu podršku ovom hvale vrijednom događaju.Prikupljena sredstva od turnira bit će donirana u humanitarne svrhe, Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Duga i Rehabilitacijskom Centru za osobe s teškoćama u razvoju iz Ljubuškog, kao i lokalnim obiteljima koje su u potrebi.
 
Turnir je privukao izniman broj igrača kako iz Hrvatske, tako i iz Bosne i Hercegovine – među kojima su i aktualni i bivši sportaši, s istim ciljem – podržati humanitarnu svrhu ovog događaja i ispuniti ljubušku sportsku dvoranu entuzijazmom i izvrsnim sportskim vještinama.
 
Organizatori ovog spektakla su Udruga za razvoj sporta Ljubuški, pod vodstvom Luke Hercega, Martina Ivankovića, Ivana Zlopaše i Marka Vučića.
 
Sinoć su se susreli Hotel Hum i CB Sirius i Restoran Amfora i CB Bell Ami.
 
Svoju podršku dolaskom dala su poznata sportska imena, poput hrvatskih rukometnih reprezentativaca Josipa Šarca, Davida i Mateja Mandića, Mateja Hrstića, te tenisača Ivana Dodiga.
 
Uz natjecanje, pripremljena je i bogata tombola sa zanimljivim nagradama uključujući dresove poznatih sportaša poput Ivana Perišića, Luke Modrića..
 
Ovaj turnir nije samo obilježio sportsku scenu Ljubuškog, već je pokazao zajedništvo i veliko srce ljudi koji podržavaju humanitarne svrhe, stvarajući nezaboravne trenutke za sve sudionike i posjetitelje. Svojom podrškom, ljubuška zajednica demonstrirala je kako se sportskim duhom i solidarnošću mogu ostvariti izvanredni rezultati za opće dobro.
Poslijednja izmjena danaNedjelja, 24 Prosinac 2023 19:56
 
index Instagram400x230 youtube