Utorak, 17 Rujan 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Dogodilo se na današnji dan,18. rujna...

U ruci mu je nađen busen iščupane trave, što je dokaz da je nakratko preživio pad. Kao uzrok smrti navode se višestruke ozljede, no nije bio nimalo nagorio. Pregledom olupine aviona nisu pronađene nikakve smjernice koje bi objasnile nesreću.

Edukacija učenika srednjih škola [najava]

Sljedeći tjedan u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u srednjim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj započet će edukacija učenika i ne/nastavnog osoblja iz područja zaštite i spašavanja.

Marija Pejčinović Burić iz Klobuka, preko Pariza do Strasbourga [video]

Marija Pejčinović Burić, glavna tajnica Vijeća Europe gostovala je u prvoj ovosezonskoj emisiji HTV-a U svom filmu u kojoj je otkrila kako je izgledao njezin put iz malog hercegovačkog mjesta Klobuka do Strasbourga.Taj put nije bio uobičajen za to podneblje i to vrijeme. Ideja da ću ići van postojala je još od osnovne škole, rekla je Marija Pejčinović Burić. Željela je otići u Pariz.

Procjena utjecaja propisa novina u pravnoj regulativi u BiH

Glavno tajništvo Vijeća ministara BiH, uz potporu Njemačke organizacije za međunarodnu suradnju (GIZ), organiziralo je u Sarajevu dvodnevnu obuku za državne službenike institucija BiH koji rade na procjeni utjecaja propisa, kao jednog od prioriteta Strategije reforme javne uprave u BiH. 

Sutra zadnji dan predbilježbe ulaznica za utakmicu Hrvatska - Mađarska

Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni BiH" poziva sve svoje članove, a i one koji to još nisu, na predbilježbu za ulaznice za ključnu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. godine između Hrvatske i Mađarske, koja će se odigrati u Splitu u četvrtak, 10. listopada 2019. godine.

  • Objavljeno u Šport

Grad Ljubuški sudionik promocije kulturnog nasljeđa zapadne Hercegovine kroz

Kulturno-znanstvena manifestacija Dani europskog naslijeđa već 23. godinu organizira se u Bosni i Hercegovini. Ove godine posebna pozornost je stavljena na Županiju Zapadnohercegovačku, u čijim će općinama se provoditi projekt kojeg je danas u Općini Posušje predstavila Zora Dujmović, ministrica u Ministarstvu kulture i sporta FBiH.

Pretplati se na ovaj RSS feed