Petak, 13 Rujan 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Roditelji, djeca su dar života - bića koja vas bezuvjetno vole!

Nemojmo izgovarati kako su djeca danas problem, da su "loša", da su generacije sve gore... Nije problem u njima, problem je u odraslima, odnosno roditeljima i sve manjem ulaganju u roditeljstvo. Djeca su samo "žrtve" lošeg roditeljstva, koje se ne znaju nositi s tim što im je učinjeno.

Uvijek Vjerni BiH: Poziv na utakmicu Hrvatska – Mađarska

Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni BiH“ poziva sve svoje članove, a i one koji to još do ovog trenutka nisu, na predbilježbu za ulaznice za ključnu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. godine između Hrvatske i Mađarske, koja će se odigrati u Splitu u četvrtak, 10. listopada 2019. godine.

  • Objavljeno u Nogomet

RK Izviđač na TV-bingo showu [foto]

Danas u 11 sati ispred Gradske športske dvorane u Ljubuškom dva autobusa igrača i igračica RK i ŽRK Izviđač, te trenera, članova Uprave i „navijača“ krenulo je put Sarajeva na izvlačenje Binga.

Sarajevo dolazi na Babovac [Kup BiH]

Izvlačenje parova 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2019/20. održano je danas, 13.09.2019. u 12:00 sati, u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.

  • Objavljeno u Šport

Hrvatska u BiH do sada uložila 2, 29 milijarde maraka

Prema podacima Centralne banke BiH Hrvatska je od svibnja 1994. godine do prosinca 2018. godine investirala u BiH 2,293 milijarde KM, što je čini drugim najvećim investitorom, s udjelom od 16 posto u ukupnim investicijama registriranom do sada, rekao je direktor Agencije za unapređenje investicija /Fipa/ BiH Gordan Milinić.

Pretplati se na ovaj RSS feed