Četvrtak, 22 Kolovoz 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Pogledajte gdje u Ljubuškom danas neće biti struje

JP “Elektroprivreda HZ HB” – Distribucija električne energije – DP Jug – Pogon Grude – Poslovnica “Elektro-Ljubuški” obavještava cijenjene potrošače da će zbog planiranih radova doći do prekida u isporuci električne energije dana 23.08. 2019. u vremenu od 08:00 do 15:00 sati u mjestima:

Tri Hercegovke podijelile svoje dojmove po povratku iz Afrike [foto]

Jeste li se nekad poželjeli udaljiti od svakodnevne vreve i užurbanog života kojeg živite i jednostavno učiniti nešto korisno i lijepo? Ako je odgovor potvrdan, ovo je prava priča za vas.Katarina Galić iz Širokog Brijega te Margareta Mandurić i Karla Petric iz Posušja tri su djevojke koje su se odvažile na jednu životnu misiju.

Pobuna u zatvoru u Mostaru

U pritvorskoj jedinici Kazneno popravnog zatvora (KPZ) u Mostaru sinoć oko 22:30 sati odvijala se prava drama kada su petorica kriminalaca pokušala bijeg iz ćelije.

Raspored radarskih kontrola za rujan 2019. godine [MUP ZHŽ]

Od 1.9. do 1.10. 2019 godine svih 24 sata promet ćemo nadzirati pomoću četiri stacionarna radara koji se nalaze na sljedećim lokalitetima: na magistralnoj cesti M. 6 u mjestu Vitina, općina grad Ljubuški i u mjestu Sovići, općina Grude; na magistralnoj cesti M 6.1 u mjestu Broćanac, općina Posušje i u mjestu Dobrič, općina Široki Brijeg.

Pretplati se na ovaj RSS feed