Srijeda, 14 Kolovoz 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

MZ Ljubuški III pobjednik "Central" 9. MNL MZ Ljubuškog [foto&video]

Večeras su u drugoj utakmici večeri, odnosno finalnoj utakmici Central" 9. MNL MZ Grada Ljubuškog, za igrače do 16. godina starosti snage odmjerile ekipe MZ Radišići i MZ Ljubuški III. Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 1:0 za MZ Ljubuški III, a konačan rezultat utakmice je glasio 2:1 za MZ Ljubuški III.

MZ Otok treće mjesto na "Central" 9. MNL MZ Ljubuškog [foto&video]

Večeras su u prvoj utakmici večeri, odnosno utakmici za treće mjesto "Central" 9. MNL MZ Grada Ljubuškog, za igrače do 16. godina starosti snage odmjerile ekipe MZ Veljaci i MZ Otok. Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 2:0 za MZ Veljaci, a konačan rezultat utakmice je glasio 4:3 za MZ Otok nakon izvođenja penala.

Hercegovačka špilja: Hladan vjetar koji uvijek puše dao joj je mitski status [foto]

Za Vjetrenicu, svjetski poznatu špilju u Hercegovini, koja se nalazi na zapadnom rubu Popova polja, u Zavali pokraj Ravnog, prije 15-ak godina vodila se oštra borba između onih koji su se borili protiv komercijalizacije prirodnog bisera i onih koji su tvrdili da špilju, uz zaštitu, treba iskoristiti u turističke svrhe kako bi se revitalizirao napušteni prostor. Pobijedila je druga opcija, komercijalizacija u turističke svrhe.

Pretplati se na ovaj RSS feed