Ponedjeljak, 12 Kolovoz 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Službeni Glasnik "CENTRAL" MNL MZ Grada Ljubuškog [broj 19.]

Temeljem Propozicija natjecanja „Central“ 16. MNL MZ Grada Ljubuškog, te Propozicija natjecanja „Central“ 9. MNL MZ Grada Ljubuškog igrača do 16. godina starosti, Povjerenik natjecanja u prvom stupnju registrira sve utakmice odigrane, 12.08. 2019. godine postignutim rezultatom.

"Central" 9. MNL MZ Ljubuškog (1/2): Otok - Ljubuški III 1:3 (0:2) [foto&video]

Večeras su u drugoj utakmici večeri, odnosno drugoj utakmici poluzavršnice "Central" 9. MNL MZ Grada Ljubuškog, za igrače do 16. godina starosti snage odmjerile ekipe MZ Otok i MZ Ljubuški III. Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 2:0 za MZ Ljubuški III, a konačan rezultat utakmice je glasio 3:1 za MZ Ljubuški III. Ovom pobjedom MZ Ljubuški III se plasirala u finale lige MZ za igrače do 16 godina starosti.

"Central" 9. MNL MZ Ljubuškog (1/2): Veljaci - Radišići 2:3 (0:3) [foto&video]

Večeras su u prvoj utakmici večeri, odnosno prvoj utakmici poluzavršnice "Central" 9. MNL MZ Grada Ljubuškog, za igrače do 16. godina starosti snage odmjerile ekipe MZ Veljaci i MZ Radišići. Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 3:0 za MZ Radišići, a konačan rezultat utakmice je glasio 3:2 za MZ Radišići i samim time plasman u finale 9. MNL MZ Grada Ljubuškog.

Dvojac iz Njemčake kavu u Veneciji platio 950 eura

O prekrasnoj Veneciji pisali se tisuće puta. O njezinim ljepotama, uvođenju turističkih pristojbi, ali i idejama o kažnjavanju turista koji se ne drže propisanih pravila u kraljici Jadrana. Slična pravila uvedena su i u Firenci, a sudeći prema ovoj priči koju donosi Lonely Planet, vlasti Venecije misle – ozbiljno.

Pretplati se na ovaj RSS feed